Custom order proces

Voor een custom order werken wij in 4 stappen waarin we jou als klant zo goed mogelijk proberen te begeleiden om het optimale eindresultaat te bieden. 

1. Het contact

Wij zullen contact met jou als koper opnemen zodat we samen kunnen brainstormen over ideeën. Dit zal zowel met ons als met onze designers zijn zodat we een optimaal eindresultaat kunnen behalen.

2. De print

Na een goed plan te hebben gemaakt zullen we samen met jou en de designers een print maken voor op de onderbroek. We zullen een aantal prints maken om zo naar de ultieme uiteindelijke print te komen. We zullen altijd de print net zo lang aanpassen totdat jullie er een goed gevoel bij hebben.

3. Visuele sample

Na het maken van de print zullen we een visuele sample maken waarop te zien is hoe het eindproduct er (ongeveer) uit zal zien. Dit kan handig zijn voor pre-sales en het is uiteraard leuk om het resultaat al ongeveer te bekijken

4. Bestellen

Als de visuele sample naar verwachting is zullen we de onderbroeken gaan maken. De levertijd zal hierin overlegd worden en vanaf nu is het alleen nog maar wachten tot de onderbroeken aankomen!