Custom bokser - het proces

Leuk, je bent dus geïnteresseerd in een bokser met een eigen ontwerp, maar hebt geen idee hoe dit allemaal in zijn werk gaat. No problemo, we zullen het je in 5 korte stappen uitleggen. 

1. Het contact

First things first: het contact. Als je eenmaal écht geïnteresseerd bent in zo'n weergaloze custom bokser en het contact formulier dus hebt ingevuld, zullen wij contact met je opnemen. In dit contact zullen bespreken hoe we de custom order precies gaan aanpakken, en wat we van je nodig hebben. 

2. De brainstorm fase

Als de eerste plannen dan eenmaal gesmeden zijn, kunnen we samen gaan brainstormen over ideeën. Hoe gaan we zorgen dat je de vetste boxershort aller tijden gaat krijgen?

3. De print

Time for action: het ontwerpen van de bokser kan gaan beginnen. We zullen samen met jou en onze designer een print gaan maken voor de boxershort. In dit proces zullen we een aantal proef versies maken om zo bij de ultieme print uit te komen. We kunnen de print net zo vaak aanpassen totdat onze designer er gek van wordt, en jullie tevreden zijn. 

4. Visuele sample

Na het ontwerpen van de print zullen we een visuele sample maken waarop het eindproduct te zien is. Dit kan handig zijn voor pre-sales in geval van door-verkoop, en is uiteraard leuk om boven je bed te hangen. De visuele sample geeft een goed beeld van hoe de bokser er daadwerkelijk uit zal gaan zien.

5. Bestellen!

Als de visuele sample naar verwachting is, zullen we de boksers gaan laten maken. De levertijd zal hierin overlegd worden. Vanaf nu is het alleen nog maar aftellen!