Ons Verhaal

Het verhaal achter Boks Amsterdam

Twee vrienden zaten met een gemeenschappelijk vraagstuk: waarom is het meest gedragen kledingstuk, dat je dag in - dag uit aan hebt, zo saai? Waarom zijn 90% van alle onderbroeken zwart, grijs, donkerblauw of wit (riskant) en vaak enkel te vinden in een mix van wat strepen en vierkantjes? We leven toch niet meer in 1950?

En zo ontstond het, Boks Amsterdam: eerst uit frustratie, later uit passie. Met het idee om de onderbroeken markt voor eens en altijd te veranderen, begonnen we met het designen van onze boksers. Samen met een groep van internationale designers, suppliers en creative partners hebben we gewerkt aan hoogwaardige kwaliteit boxershorts mét de vetste prints. Want kwaliteit is belangrijk voor een onderbroek, net zo belangrijk als dat ie er mooi uit ziet. 

Na een periode van hard werken, en vele samples verder, hebben we eindelijk ons doel bereikt: het creëren van een onderbroek die je een glimlach op je gezicht brengt als je hem aantrekt. Een onderbroek die goed zit. Een onderbroek waar je trots op bent. Dat is Boks Amsterdam. Hij mag dan misschien wel niet de hele dag te zien zijn, maar een funky bokser kan je nog steeds een happy feeling geven. 

Benieuwd geworden naar onze Boksers? Check ze hier!

➜ Boxershorts - Onze Collectie

"Because life is too short to wear boring underwear"