Retour Policy

Retour policy

Je hebt het recht om na aankoop van een van onze producten, deze binnen 14 dagen terug te sturen. Indien er meer dan 14 dagen zijn verlopen sinds je aankoop, kunnen we je geen ruil of terugbetaling aanbieden. Alleen ongebruikte artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. Het artikel moet ook in de originele verpakking worden teruggestuurd.

Terugbetalingen (indien van toepassing)
Na ontvangst en inspectie van de teruggezonden artikelen, sturen we je via e-mail een ontvangstbevestiging. We laten je ook weten of we je terugbetaling hebben goedgekeurd of geweigerd. Als we je terugbetaling goedkeuren, wordt deze verwerkt en binnen 14 dagen dagen automatisch via je creditcard of je oorspronkelijke betalingsmethode verrekend.

Verlate of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening. Neem dan eventueel contact op met de uitgever van je creditcard. Het kan even duren voor je terugbetaling te zien is.
Als dat niet het probleem is, neem dan contact op met je bank. Vaak is er tijd nodig om een terugbetaling te verwerken. Heb je dit gedaan, maar heb je je terugbetaling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@boksamsterdam.nl

Afgeprijsde artikelen (indien van toepassing)
Er kunnen geen terugbetalingen worden gedaan voor artikelen die zijn afgeprijsd.

Ruilen (indien van toepassing)
We vervangen alleen defecte of beschadigde artikelen. Als je een artikel wilt ruilen tegen een ander artikel, check dan even onze "retourneren" pagina, daar zie je precies wat je precies moet doen. 

Geschenken
Als het gaat om een artikel dat specifiek als cadeau gekocht is en rechtstreeks naar jou is verstuurd, ontvang je een tegoed voor de waarde van het teruggestuurde artikel. We sturen je een cadeaubon zodra we het teruggestuurde artikel hebben ontvangen.

Indien het artikel bij aankoop niet als cadeau is aangemerkt of de gever het artikel eerst zelf in ontvangst heeft genomen en pas daarna aan jou heeft gegeven, betalen we het artikel terug aan diegene die het jou gegeven heeft en krijgt diegene dus bericht dat je het hebt teruggestuurd.

Verzending

De verzendkosten voor het terugsturen van het artikel zijn voor jouw rekening en deze worden niet terugbetaald. Wanneer je een terugbetaling ontvangt, worden de verzendkosten in mindering gebracht van je terugbetaling. Hoe lang een vervangend artikel naar jou onderweg is, hangt af van waar je je bevindt.

Retour sturen
In geval van beschadiging of verdwijning van het artikel tijdens het terugsturen, is deze geheel voor eigen rekening en zal deze niet vergoed worden door ons. Als je ons een artikel (terug)stuurt met een waarde van meer dan € 75, overweeg dan een verzendservice met een traceeroptie of een verzekering. We geven geen garantie dat we je teruggestuurde artikel zullen ontvangen.