Onze Boksers

Onze visie

Met ons product wilden we iets creëren dat anders is dan het “gewoonlijke” en vaak “saaie” wat we nu kennen. Tegelijkertijd wilden we iets ontwerpen dat mensen een goed gevoel geeft, een lach op het gezicht bezorgt, of simpelweg voor een moment van blijdschap zorgt. Wat is er nou mooier dan deze idealen combineren en toepassen op je favoriete kledingstuk? Zo zijn onze kleurrijke boksers geboren.

Het product

De boksers komen in vier kleurrijke designs, met bijpassend zakje. Allemaal zelf ontworpen, en getest op de beste fit. We maken gebruik van de kwalitatief beste, en tegelijkertijd zachtste variant katoen, zodat hij in ieder geval lekker zit. Dat is namelijk wel een vereiste voor een goede onderbroek vinden wij. Ohja, en onze boksers zijn trouwens voor zowel man als vrouw, unisex noemen ze dat in chique termen. 

Wat ons écht anders maakt dan al die andere is natuurlijk het funky design. Die is zo ontworpen dat je elke dag weer met een positieve mindset opstaat. Zelfs als het een regenachtige maandag in januari is. Met deze key features willen wij ons differentiëren van die boxershorts die je koopt in een “5 voor de prijs van 3” pack. Gelukt? Mooi!

Benieuwd geworden naar onze Boksers? Check ze hier!

➜ Boxershorts - Onze Collectie